Drivna Kvinnors Nätverk Då och Nu!

Här är historien om hur Drivna Kvinnors Nätverk blev till, och vad det växt fram till att bli under kort tid. Jag hoppas att du också vill vara med på vår resa!

Jag hade länge letat på instagram efter konton att följa, som riktar sig mot ambitiösa och drivna kvinnor i karriären, utan syfte att sälja eller jaga betalande medlemmar. Och som inte bara bestod utav bubbelgum-rosa citat och påståenden. När jag sedan konstaterade att urvalet utav dessa konton var måttligt begränsade, särskilt på svenska, så tänkte jag att om ingen annan gjort det så får jag väl göra ett sådant konto själv. Sagt och gjort så öppnade jag kontot Drivnakvinnorsnatverkande sent på kvällen den 18 Juni 2019. 8 December 2019 hade jag 850 följare. Jag vågar nog påstå att det var fler än jag som saknade ett konto som just det. 

Under December månad körde jag en julkalender där jag varje dag lyfte en driven kvinna. En kampanj som skänkte glädje och uppskattning i alla led. Varje vecka delar jag med mig utav tips och råd, erfarenheter, lärdomar och reflektioner. Tillsammans firar vi framgångar och sörjer motgångar. Jag lyfter kvinnliga entreprenörer och intraprenörer. Jag uppmuntrar till mod och passion, och gör mitt allra bästa för att uppmuntra fler drivna kvinnor att gå sin egen väg.

…I skrivande stund är vi ca 2380 följare och jag börjar kunna definiera någon slags strategi och vision för min plattform. Förutom att lyfta och peppa drivna kvinnor, så vill jag också erbjuda en plattform för marknadsföring, personlig utveckling och forum för win-wins. Jag vill hjälpa Sveriges småföretagare att marknadsföra sig för ökad omsättning och tillväxt. Jag vill fortsätta uppmuntra dem till att gå sin egen väg. Och jag vill hjälpa kvinnor hjälpa varandra genom att utbyta tjänster, produkter, expertis och erfarenhet med varandra. Tillsammans kan vi växa starkare, men för att göra det måste vi ge oss själva chansen!

Kolla in oss på Instagram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.