Så mycket att fira!

Lansering av Drivna Kvinnan

Godmorgon, hej och tack! Tack för att du engagerar dig i Drivna Kvinnors Nätverk på instagram och tack för att du är här idag och läser mitt första inlägg sedan lanseringen av DrivenKvinna.se! Jag är otroligt taggad på att få göra detta tillsammans med er och öppna nya dörrar!

Jag har flera mål och förhoppningarna med denna bloggen. Men framförallt vill jag bjuda på djupare intervjuer och porträtt av drivna kvinnor, profiler av företag som grundats av kvinnor och gästinlägg inom områden såsom aktier, företagande, entreprenörskap och personlig utveckling. Men också mer djupgående tips inom content marketing och personliga varumärke. Därefter samlas de allra bästa tipsen i mitt nyhetsbrev som jag skickar ut 1-2 gånger i månaden. Idag går det första nyhetsbrevet iväg. Om du ännu inte skrivit upp dig på nyhetsbrevet så kan du göra det här!

…eller i sidfoten på hemsidan!

Jag hoppas att du fortsätter engagera dig i Drivna Kvinnors Nätverk, och att du fortsätter dela och kommentera mina texter! Instagramkontot kommer egentligen inte att påverkas nämnvärt av dessa nya satsningar, utan tanken är att blogg och nyhetsbrev ska komplettera och verka som en förlängd arm. Därför är jag idel öra för alla dina önskemål, frågor och bidrag! Mitt mål är att fortsätta erbjuda drivna kvinnor utrymme för att testa sina vingar och marknadsföra sina verksamheter.

Jag pratar ju ofta om att sätta guldkant på tillvaron alla veckans dagar, så egentligen skulle jag ju väntat med lanseringen av DrivenKvinna till typ en tisdag eller onsdag. Men jag kunde helt enkelt inte vänta längre! Med det sagt ska jag fira lanseringen idag!

Vad vill du se här inne och i nyhetsbrevet?

Du kan väl lämna en kommentar här nedanför med feedback på vad du skulle vilja se här? Vilka drivna kvinnor bör jag lyfta? Vilka företag är du lite nyfiken på? Vilka typer utav inlägg vill du se? Ditt ord är min lag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.