Drivna Kvinnor i armkrok, så formar vi framgångar

Drivna Kvinnors Nätverk närmar sig 3 400 drivna kvinnor på instagram. Det är över tre tusen kvinnor som gillar att skapa plats för sig själva. Som inspireras av andras framgångar och som vill vara med i den gemenskap som drivna kvinnors nätverk innebär. Längs vägen har jag fått meddelande från lyriska kvinnor som fått sitt första uppdrag i den egna verksamheten, tack vare att jag delat deras historia i mitt flöde. Kvinnor har lärt känna varandra och utökat sina bekantskaper, tack vare min plattform. Det är inget jag tar åt mig äran för. Jag är bara otroligt tacksam och stolt över att ens vara en del av allt detta.

Genom hårt arbete klarar vi mer.

Därför glädjer det mig också när jag går ut med nyheterna om att jag nu inleder min karriär som frilansare och egenföretagare. Och möts av kärlek. Så otroligt mycket kärlek. Jag har fått meddelande från andra frilansare inom samma branch som vill hjälpa mig få in uppdrag och som önskar mig lycka till. Ingen konkurrens. Bara gemenskap.

Tänk vad som händer när vi krokar arm. När vi sträcker ut en hand, tar plats och bjuder på oss själva. Släpper på våra valda sanningar och låter drivkraften styra.

Nya tag

I vår kommer ännu fler tillfällen då vi drivna kvinnor får möjlighet att kroka arm. Och söker du en arm att kroka i, hör av dig till mig så hittar vi din match. Under Mars månad kommer jag att hylla kvinnan. I och med internationella kvinnodagen 8 mars. Vill du vara med och synas? Hör av dig till mig. Jag har alltid plats för fler drivna kvinnor!

Under våren vill jag fortsätta lyfta kärnämnena här i Drivna kvinnors nätverk. Utveckla det community som vi redan byggt upp. Det blir krossa jante, entreprenörskap och att vara sitt bästa Jag. Dessutom vill jag hitta ett sätt att köra digitala event, så att vi kan samla så många som möjligt! Jag bjuder in er. Dig. Alla drivna kvinnor i vårt nätverk som vill, kan och borde växa tillsammans med oss. I armkrok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.