Det är vår månad

I år firar vi den 44e Internationella kvinnodagen den 8 Mars. Då med anledning av arbetarrörelsen. Nu med anledning av alla de rättigheter som kvinnor skapat och skapar för sig själva. Vi har kommit en lång väg redan, men trots det har vi lång väg kvar. I vanlig ordning åstadkommer vi mer tillsammans, så under kommande månad gör jag allt i min makt för att påverka det jag kan!

Därför kickar jag nu igång vår månad för kvinnors självkänsla och styrka! För att vi lyser starkare tillsammans.

Drivna Kvinnors Nätverk formas av dess kvinnor, diskussioner och erfarenheter. Tillsammans besitter vi en otrolig makt och styrka. Egentligen pratar vi om detta varje månad och ibland varje dag. Men med internationella kvinnodagen vill jag lägga lite extra vikt vid kvinnors självsäkerhet och styrkor!

Det blir gästinlägg, historier, inspiration, kunskap, tävlingar och extra allt. Häng med oss! Och vill du vara med och bidra så släng iväg ett mail eller DM till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.