Vi firar det kvinnliga företagandet, du är också välkommen!

Måndagen 30 Maj arrangerar Drivna Kvinnors Nätverk en Business Shower. För att fira kvinnligt företagande tillsammans med dig och samarbetspartners. Boka din biljett nu direkt! 

Business Shower

Tidigt i vintras fick jag en idé om att arrangera en fest för kvinnliga företagare. Likt den vi arrangerar för nyblivna mammor, en baby shower. Under en baby shower firar och uppmärksammar vi mamman, ger henne hjälpmedel att ta sig an sin nya roll och stärker henne inför den resa hon är på. 

När kvinnor startar företag tenderar vi att dels bli ganska ensamma. Men också att det gärna görs lite i skymundan. Kvinnors företagande är inte alls som mäns företagande. Och andra kvinnor ser sällan på ditt företagande, så som de ser på en mans företagande. 

Så vad kan vi göra? Vi kan uppmärksamma, fira, lyfta och stärka kvinnor till att driva bolag. Knyta kontakter och bygga samarbete. Vi kan hylla alla de kvinnor som driver bolag! 

 

Panelsamtal

Under eventet kommer vi att hålla ett panelsamtal med tre kvinnliga företagande. Det blir samtal om företagande, tillväxt, utmaningar, firande och lärdomar. Dessutom kommer det att finnas utrymme för frågor och diskussion. 

Marie Norén

Delägare & Gig Manager Gigstep

Maries 3 viktigaste tips till kvinnliga företagare

  1. Ha kul. Det blir inte roligare än man gör det!
  2. Omge dig med drivna person som utmanar dig och tänker annorlunda. Ta hjälp med det du inte är lika bra på.
  3. Utmana marknaden du verkar på.
  4.  

Minjoo Hultén

Frisör och Coach 61 Kvadrat och Hello Life Network

Minjoo driver frisörsalongen 61 Kvadrat i Malmö och driver dessutom Hello Life Network tillsammans med sin kollega. 

Maria Seger

Delägare Segers Mat

Marias framgångsknep till kvinnliga företagare

  1. Att vara närvarande hos kollegorna
  2. Att se möjligheter och våga riskera trotts omvärldens motgångar
  3. Att tro på sin egen drivkraft 

Boka din plats!

Måndag 30 Maj klockan 16.00 – 18.00 
På Gustav Adolfs torg 8A, Malmö (Almi Företagspartners lokaler)

Under eventet bjuds det på god mat och dryck, panelsamtal och mingel med andra drivna kvinnor. Det kommer också att finnas en fotograf på plats så passa på att få din nya profilbild tagen. Dessutom får du med dig en trevlig goodiebag hem! 

Biljetten kostar 250;- (inkl. moms)

Våra sponsorer

Denna Business Shower hade inte varit möjlig om det inte vore för våra samarbetspartners. De flesta utav dem kommer du träffa och lära känna bättre under eventet. 

Almi Företagspartner

Almi är en företagspartner och ett stöd som med uppdrag av bland annat staten hjälper företag att växa. Med mentorer, lån och ett brett urval tjänster kan företagare vända sig till Almi.

Gigstep

Gigstep är en förmedling och rekryteringsfirma för giggare och frilansare. Med sina rötter i Malmö förser Gigstep företag med frilansare inom allt ifrån marknadsföring till programmering.

Segers Mat

När Segers Mat inte står för maten hos oss, gör de det hos andra företag och evenemang. Maria och Marcus Seger driver tillsammans Segers Mat, Möllegården Mat & Möten och i sommar startar de café och konditori på Classicum utanför Staffanstorp.

OptiWellness

OptiWellness drivs av Livsstilscoachen Katarina Krüger och erbjuder ett långsiktigt stöd och vägledning för kvinnor som vill förbättra sitt välmående. Med digitala coachingpnogram och medlemskap hjälper hon kvinnor över hela landet att hitta tillbaka till sig själva.

Art by Gustin

Madeleine Gustin är fotograf och content creator. Med ett öga för bildens ändamål hjälper Madeleine såväl privatpersoner som företag att dokumentera livets viktigaste stunder.

OneWing

OneWing är ett träningsklädmärke som står precis i startgroparna för lansering. Med en av DKNs mest trogna medlemmar i spetsen står OneWing för alla människors unika styrkor och historier.

Inte bokat din plats ännu...?

Slösa inte mer tid, boka nu innan platserna blir fulla!