Drivna Kvinnor Pro

Varför PRO?

Drivna Kvinnors Nätverk har sin grund och ryggrad på Instagram. Men på senare tid har önskan om en mer koncentrerad form av DKN. Med utrymme för mer nätverkande, mer personlig utveckling, mer bollplank och mer gemenskap. Jag har lyssnat på era önskemål och sammanställt alltihop till det som nu blir Drivna Kvinnor PRO. 

Med transparens, personlig utveckling och nätverkande. Så att vi drivna kvinnor kan hitta våra mentorer och bollplank, ställa de obekväma frågorna och hämta erfarenheter från andra som gjort liknande resor. 

Drivna Kvinnor Pro

Vad är Drivna Kvinnor Pro?

Det är en Facebookgrupp där vi pratar om allt som har med personlig utveckling, passion och entreprenörskap att göra. En gång i månaden har vi en live session på olika tema och du som driven kvinna har möjlighet att dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter och erbjudanden. Vi finner nya kontakter och bildar mindre grupper för bollplank och mentorskap. Uppmuntrar varandra till personlig utveckling och stöttar i motgång. Drivna Kvinnor Pro blir vänkretsen där entreprenörskapet och drivkraften har en naturlig plats. 

entreprenörskap

Entreprenör eller Intraprenör, Drivna Kvinnor Pro ger dig utrymme för dina ideér, drömmar och erfarenheter. Dela med dig av din kunskap och ta del av andras erfarenheter.

passion

Själen i DKN är passionen varje driven kvinna bär på. Och nu ger vi ännu större utrymme för all passion, drivkraft och engagemang! Våga ta plats, våga uttrycka dina drömmar och våga jobba för dem!

Gemenskap

Det som hjälper oss framåt är när vi jobbar tillsammans. Genom att gå med i Pro får du möjlighet att nätverka, knyta nya kontakter och finna mentorer som hjälper dig framåt. 

Drivna Kvinnor Pro - BONUS

Gå med I Drivna Kvinnor Pro - 799 ;- / år

Drivna Kvinnor Pro är med en medlemsavgift som betalas årsvis. Priset inkluderar 25% moms. När du går med får du direkt tillgång till guiden för personligt varumärke och instruktioner till hur du får tillgång till drivna kvinnor pro facebookgrupp.