Elina Nilsson

Grundare av Drivna Kvinnors Nätverk, Egenföretagare, Självstående Mamma och Obotlig Entreprenör

Hej, välkommen!

Mitt namn är Elina Nilsson. Jag är entreprenör, marknadsförare, självgående småbarnsmamma, skåning och även grundaren bakom Drivna Kvinnors Nätverk. Även det, är den korta presentationen av mig.  Men varför slösa allt för mycket tid på att prata om mig här, när du kan lära känna mig genom bloggen, instagram eller de engagemang jag har i samband med Drivna Kvinnors Nätverk. 

Drivna Kvinnors Nätverk

Drivna Kvinnors Nätverk grundades sommaren 2019. Helt utan grund att stå på och med en fullständigt obefintlig strategi. Jag satt hemma och letade efter konton eller personer att följa som kunde ge mig en frekvent dos av inspiration. När jag inte hittade det jag letade efter, beslöt jag mig för att starta kontot själv. Då med inställningen att jag lika enkelt kan ta bort kontot om det inte går vägen. 

Jag hade aldrig kunnat drömma eller ens föreställa mig att Drivna Kvinnors Nätverk skulle få det uppsvinget som det fick. Än idag har jag följare som varit med sedan starten. Och inom 4 månader var jag uppe i 800 engagerade följare. Vid årsskiftet 2020-2021 var vi över 3000 drivna kvinnor i nätverket. Dessutom har vi några event under bältet, samarbetspartners, giveaways, kontaktutbyte och massor av drivna kvinnor har porträtterats för sitt driv och engagemang. 

Vill du vara med?

Hela grejen med Drivna Kvinnors Nätverk är att erbjuda en plattform där drivna kvinnor får vara just det, drivna. Därför letar jag hela tiden efter nya metoder för att lyfta, belysa och berätta om drivna kvinnor i nätverket. 

Har du en berättelse du vill dela, erfarenheter du vill dela med dig utav, eller är du på jakt efter en ny samarbetspartner? 

Kontakta mig så hittar vi på något tillsammans! 

Mail: drivnakvinnorsnatverk@gmail.com

mitt företagande

Jag kommer från generationer av företagare och har hela tiden visst att företagandet var min rätta väg att gå. Så våren 2021 registrerade jag min enskilda verksamhet. 

Identiteit är din externa marknadsavdelning och hjälper dig bygga varumärke på sociala medier. Därigenom tar jag både små och stora uppdrag med fokus på varumärkesbyggnad i sociala medier, vilket bland annat innefattar 

  • Content Marketing (writing, planning, strategy, osv)
  • PR
  • Varumärkesstrategi
  • Marknadsplan
  • Sociala Medier Strategi
  • Hantering av Sociala Medier 
  • Och mycket mer