PROJEKT

Drivna Kvinnors Nätverk lämnar utrymme för kvinnliga entreprenörer att synas, höras, delta och utvecklas. Därför att tillsammans lyser vi starkare. Det är också därför som jag hela tiden söker efter nya möjligheter till samarbete, projekt och satsningar där kvinnliga entreprenörer får växa starkare. Här är ett axplock av de projekt som vi rullat sedan starten 2019. 

Makt & Påverkan

15 November 2021

Äntligen är det dags! Den 15 November är det dags för Drivna Kvinnors Nätverk att inta Göteborg. Det blir mingel, inspirerande talare och härligt nätverkande. Ja, fysiskt! 

15 November klockan 15-17 går det av stapeln och härliga Gaffelkonst (Parkvägen 49) har bjudit in oss på fika! 

Med mig har jag dessutom två fantastiska talare som kommer att prata makt och påverkan. Anna Brämhult som är ekonom och medgrundare av Ekonomiguiden och Anna Svalander som är livsstilscoach. 

Snart följer mer information. Men redan nu kan du köpa din biljett. Klicka på knappen nedan för att anmäla dig! 

A Shero's Voice

Hösten 2021

A Shero’s Voice är ett samarbete med NLP Business Coachen Yoria Reyes för att hjälpa drivna kvinnor nå ut bättre med sitt budskap. A Shero’s Voice lanserades 6 September 2021 och är en steg-för-steg guide i hur drivna kvinnor finner sin strategi för att nå ut med sitt budskap, skapa påverkan och ge plats åt sig själva. 

Yoria bjuder på sin kompetens och sina beprövade verktyg, och Elina gör resan tillsammans med dig. 

Drivna Kvinnor Podden

Juli 2021

Under en lång period fick jag påbackning om ifall jag inte skulle starta en podd. Jag var verkligen sugen men hängde upp mig på alla de praktiska bitarna. Men så träffade jag Lina som också är entreprenör men barn i småbarnsåldern och i full färd med att pussla ihop tillvaron med plats för både familj och passion. Vårt möte mynnade ut i Drivna Kvinnor Podden som lanserades Juli 2021.

Här pratar vi om entreprenörskapet ur vårt perspektiv som helt vanliga människor. Podden finns att lyssna på på Spotify. Klicka på länken nedan för att komma till alla avsnitten! 

Vill du lära känna Lina bättre, läs om henne och Fröken Foodie här!

Powermånaden Mars

Mars 2021

I samband med Internationella Kvinnodagen 8 Mars, kickade Drivna Kvinnors Nätverk igång Powermånaden Mars. I praktiken innebar det inspirerande sessions med 3 coola entreprenörer på IGTV och en fin giveaway i veckan! 

Powermånaden sponsrades av Ekonomiguiden som delade ut sin guide för förbättrad privatekonomi, tändstickor från Eldstickan och en box från Fröken Foodie, fylld med godsaker från Skånska mathantverk. 

Julkalendern 2020

December 2020

För andra året i rad drog jag igång en julkalender för Drivna Kvinnors Nätverk. I julkalendern porträtteras inspirerande kvinnor, fina giveaways och erbjudande delades ut och vi maxade drivna kvinnor-pepp hela December!